Site Promoten
Image default
Artikel marketing

Mehron paradise

Mehron is een Amerikaans topmerk voor schmink, grime, faicepaint, bodypaint, special effects en make-up. Door de hoge kwaliteit en de prachtige kleuren is de mehron make-up erg populair bij make-up artiesten op Broadway en in Hollywood. 

Mehron paradise water make-up is een semi-zachte, met water geactiveerde make-up. Mehron paradise water make-up brengt schminken, face- en bodypainten naar een nieuwe dementie met een brede pallet aan kleuren. Mehron paradise make-up droogt snel en zal minimaal afgeven met wrijven. Dit is mede te danken aan de speciale formule met aloë, kamille, avocado-olie en cacaoboter. Deze ingrediënten zijn veilig en zacht voor de huid en geven Mehron paradise make-up een rijke, levendige kleur-verzadigde dekking. De make-up is wateroplosbaar en eenvoudig met water en zeep te verwijderen. De make-up is in 5 series van 8 kleuren verkrijgbaar: basic, pastel, tropical, nuance, brillant. Ook is er nog mehron paradise glitter, met deze make-up kan je een extra effect aan je creatie toevoegen. Deze glitters kun je aanbrengen met een iets wat vochtig penseel of worden gelijmd met een speciale lijm die is geschikt voor de huid en gezicht.

Schmink is een stof die men gebruikt om zichzelf of anderen er anders uit te laten zien voor bijvoorbeeld een feestje. Maar ook wordt het gebruikt voor televisieprogramma’s of voor toneelspelers. Met speciale evenementen kunnen kinderen zich laten schminken door speciale mensen. Je kan je schminken in eigenlijk alles wat je maar kunt verzinnen. Niks is te gek hoe gekker hoe beter. Faicepaint is niks anders dan het schminken van het gezicht.

Bodypainting is het beschilderen van je gehele lichaam. Bodypainting vinden we al terug in de oudheid. Sommige stammen beschilderde hun mensen voor bijvoorbeeld speciale rituelen, maar tegenwoordig zie je vooral bodypainting vaak met modeshows of speciale evenementen. Special effects doet een speciale make-up artist, deze werkt vooral in de film- en toneelwereld. De hoofdwerkzaamheden die hij of zij uitvoert zijn: het maken van gipsen van lichaamsdelen, het maken van mallen van verschillende materialen, het kunstmatig veranderen van het gezicht of het lichaam van een acteur of model door middel van prothesen, het maken van gebitsprothesen, het maken van effecten zoals bloed, zweet en tranen, het maken van kap- en haarwerken dus kunstbaarden en snorren. Door middel van chemische middelen kan de special make-up artist het uiterlijk van een acteur of model veranderen. Zoals bijvoorbeeld in een monster, buitenaardse wezens en andere fantasiewezens.

http://www.facepaintstuff.com/c-2247097/mehron-schmink/