Site Promoten
Image default
Artikel marketing

Bidon bedrukken

Als je actief in het leven staat en regelmatig sport, weet je dat het goed is om veel te drinken. Zeker wanneer je veel zweet en veel vocht verliest. Vul een drinkfles met water of een andere drank en neem deze mee. Zo voorkom je uitdroging. Dit relatiegeschenk wordt veel ingezet bij (sport)evenementen, door sportclubs of door organisaties die graag geassocieerd worden met sportief gedrag. Bidons en drinkflessen zijn er zowel van aluminium, glas als van kunststof en met verschillende maten aan inhoud. 

Waterfles bedrukken 

Een bidon of drinkfles als relatiegeschenk weggeven is niet alleen geschikt voor sportclubs, sportscholen of sport gerelateerd organisaties. Sterker nog, wij verkopen de bidons vaker aan bedrijven en organisaties die niets met sport te maken hebben. Deze bedrijven organiseren een evenement waarbij ze de deelnemers graag een drinkfles willen geven die ze zelf kunnen vullen en waar hun bedrijfsnaam op gedrukt staat. Deze evenementen zijn aan de ene kant vaak sportief van aard ( hardloopwedstrijd, vierdaagse, ) maar daarnaast worden de bidon met logo ook uitgedeeld bij beurzen die niets met sport te maken hebben.

Materiaal van de bidons en drinkflessen

Naast de plastic bidons die veel worden gebruikt voor sportevenementen, is er nog een  hele andere markt voor de kwalitatief wat betere aluminium- en glazen waterflessen of drinkflessen gemaakt van ander stevig materiaal. De waterfles voor de forens, student, scholier, harde werker of mensen die veel onderweg zijn. Zij nemen een fles mee voor tijdens de pauze bijvoorbeeld. Pakjes drinken zijn slecht voor het milieu en steeds meer mensen houden daar rekening mee. Zelf drinken meenemen is ook nog eens goedkoper.

Omdat steeds meer mensen gebruik maken van drinkflessen zie je ze steeds meer in het straatbeeld en is dit onderdeel van de lijfstijl. Een relatiegeschenk weggeven dat dagelijks wordt gebruikt is natuurlijk een geweldig relatiegeschenk. Zeker als je de drinkflessen bedrukt met uw eigen logo of slogan. Zo blijven ze je naam en logo tegenkomen.
Een bidon gemaakt van aluminium heeft als voordeel dat deze sterk is en licht van gewicht is, dus makkelijk mee te nemen. Daarnaast hebben deze bidons een zeer fraai uiterlijk omdat het aluminium een mooie glanzende of matte uitstraling heeft. Dat maakt deze aluminium bidons een echte eyecatcher. De bidons hebben ook meerdere bedrukkingsmogelijkheden. Naast het bedrukken met inkt ( dat in de PMS kleur naar wens kan), is het ook mogelijk om de aluminium drinkfles te laten graveren. Bij een lasergravering wordt een tekst, ontwerp of logo middels een laserstraat in het materiaal gegraveerd. Dit gaat er nooit meer af en staat erg mooi. 

Moet een bidon makkelijk mee te nemen zijn zonder dat het veel ruimte inneemt? Dan zijn de opvouwbare bidons een echte uitkomst. Voor wandelaars, festivalgangers of sporters is het heel handig om een leeg opvouwbare waterzak mee te nemen en te vullen wanneer ze toe zijn aan wat te drinken.

Flessen met bijzondere mogelijkheden

Naast de ‘gewone’ drinkflessen die je alleen kunt vullen met vloeistof en er vervolgens uit kunt drinken zijn er ook drinkflessen met meerdere functies. Zo hebben we drinkflessen die een theezeef hebben zodat je zelf thee kunt maken. Er zijn ook drinkflessen met een fruitcompartiment. Je doet hier het fruit in en het water erbij, zo maak je zelf een heerlijke fruitdrank. Je bent gezond bezig en maakt ook nog eens een heerlijk drankje voor jezelf. Ook hebben wij drinkflessen die tevens een speaker in de bodem hebben. Zo kun je lekker drinken en naar bijvoorbeeld muziek luisteren. Zo kun je voor elke doelgroep een passende bidon of drinkfles bestellen. Door je eigen naam of logo op de drinkfles te drukken vergroot je je naamsbekendheid en koppel je je naam aan een gezond artikel. Wie wil dat nu niet. Een bidon met logo is daarom een perfect relatiegeschenk voor elke doelgroep.

 

Zorg voor meer naamsbekendheid met bedrukte drinkflessen

Bidons en drinkflessen met uw eigen logo zijn een geweldig relatiegeschenk of give away voor evenementen, beurzen, meetings of festivals. Je bereikt een grote groep mensen die uw bidon nog vaak zullen gebruiken en het cadeau zeker zullen waarderen. In een tijd waarin gezondheid en milieu een belangrijke rol spelen heeft u met de herbruikbare drinkflessen een up to date relatiegeschenk te pakken. Daarnaast kun je kiezen voor een model, kleur en variant die helemaal past bij uw eigen bedrijf of product. Dat maakt het een nog persoonlijker en opvallender geschenk. Daarom past dit relatiegeschenk bij elk marketingplan.
Wilt u bidons en drinkflessen bij ons bestellen? Wij staan u voor u klaar met raad en daad. 

Neem hier een kijkje in ons assortiment bidons en drinkflessen. U kunt ons bereiken via email info@relatiegeschenk4you.nl of via de telefoon 0546-433120.