Botox biedt voor vele kwaaltjes de oplossing

Sitepromoten

Overmatig zweten is een kwaaltje waar nog best wel veel mensen last van hebben. Het is in eerste instantie niet echt een aandoening dat heel gevaarlijk is, wel kan deze uitermate storend zijn voor de personen die hier last van hebben. Zij hebben dan na een korte periode al een nat shirt. Vooral de oksels zweten dan overmatig, dit kan zeer gênant overkomen. Om die reden zijn mensen opzoek naar een oplossing van deze vooral onpraktische aandoening. Vaak wordt er geëxperimenteerd met verschillende deodoranten en andere middelen vaak geven deze niet de gewenste oplossing. Waardoor een lichte kleur dragen bijna onmogelijk is omdat men de zweetplekken niet kan verbergen. Zo worden zij ook in dat opzicht beperkt en is dit vooral vervelend voor hen.

Maar er is een oplossing, alleen is dit wel een wat vergaande oplossing voor velen, namelijk botox. Tijdens een degelijke behandeling wordt er botox in de oksel gespoten, dit zorgt ervoor dat de spiertjes in de oksel minder gaan werken, zij worden tijdelijk platgelegd. Dit resulteert in veel minder transpireren, waardoor het leven voor deze patiënten wat aangenamer wordt. Zo wordt de productie van zweet bij de oksels tot 95% gereduceerd, dit scheelt behoorlijk. De behandeling kan wel tot 12 maanden aanhouden. Botox oksels is dus de oplossing tegen het overmatig zweten.

Maar met botox kan veel meer gedaan worden, zo kan het geïnjecteerd worden in het gezicht, dan verslappen ook de spiertjes in het gezicht, dit resulteert dan weer in een vermindering van rimpels. Zo ook in de kraaienpootjes, dit zijn de rimpels rond de ogen en aan de zijkant van de ogen, het heet kraaienpootjes omdat deze rimpels op de poten van een kraai lijken. Kraaienpootjes worden veroorzaakt door het lachen en door gelaatstrekkingen. Kraaienpootjes botox, zorgt dus voor een strakker gezicht en een frissere aanblik.

http://faceland.nl/