Site Promoten
Image default
Aanbiedingen

Een shopper dames bag kopen. Waar let je op?

Een shopper dames bag kopen. Waar let je op?

 

Al enige tijd kun je spreken van een behoorlijke populariteit als het gaat om de shopper bag voor dames.  De trend is gezet in de jaren 90. Men ging langzaamaan beseffen dat al die plastic tasjes helemaal niet zo gezond waren voor ons mensen en het milieu. Sinds 2015 moest er dan ook betaald worden als je een plastic tas mee wilde nemen. De geboorte van de shopper bag voor dames was een feit. Maar hoe herken je nu precies een goede shopper bag? Lees alles over een shopper bag in deze blog. 

Wat is een shopper bag eigenlijk? 

Een shopper bag van nikkie tas is een tas die je heel makkelijk bij verschillende aangelegenheden zou kunnen gebruiken. Zo kan je de tas meenemen om te gaan winkelen, maar ook als je naar het strand gaat zou je de shopper bag makkelijk mee kunnen nemen. 

Een shopper bag kun je herkennen aan de langere hengsels aan de tas. Een normale schoudertas heeft veel kortere hengsels namelijk. Door de langere hengsels is het makkelijker om de shopper over je schouder te dragen. Door dit gemak is een rugzak kopen om te shoppen helemaal niet nodig. 

 

Waar worden shoppers vaak van gemaakt? 

Een shopper tas moet van een licht gewicht zijn. Om deze reden zijn ze dan ook gemaakt van materiaal die de shopper qua gewicht beter draagbaar zijn. Meestal worden ze dan ook gemaakt van katoen, canvas of polyester. 

Alle drie de materialen zijn flexibel en hebben een uitstekende kwaliteit. De shopper kan dan ook probleemloos vies worden, ze zijn gewoon te wassen in de wasmachine. De vorm van de tas zal netjes blijven na het wassen van de tas in de wasmachine. 

Shoppers gemaakt van leer worden vaak niet gebruikt voor de boodschappen. Deze worden vaak gebruikt wanneer je maar school moet gaan of wanneer je van plan bent ergens te gaan logeren. Om boodschappen te doen is een shopper bag van canvas meer geschikt. 

Canvas is een stevig materiaal met een hoogwaardig kwaliteitsniveau. Door het dragen van de boodschappen in de canvas boodschappentas zorg je ervoor dat je boodschappen niet snel beschadigd zullen worden en je kan ze veiliger meenemen. 

Hoe ziet een shopper tas eruit?

Naast de lange handvatten heeft een shopper tas soms een rits, maar soms is de tas ook helemaal open. De tas heeft vaak een groot vak, waar je heel veel spullen in mee zou kunnen nemen als je een dagje weg gaat.