Site Promoten
Image default
Mode en Kleding

Handige tips voor het kopen van een stoere pasjeshouder

Handige tips voor het kopen van een stoere pasjeshouder

Als je op zoek bent naar een stoere pasjeshouder, dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben een reeks verschillende stijlen voor elke smaak. Stijlen en smaken kunnen verschillen van leer tot canvas pasjeshouders. Hier zijn enkele handige tips voor het kiezen van de beste pasjeshouder.

Het materiaal van de pasjeshouder

Het eerste waar je aan moet denken voordat je een stoere pasjeshouder dames koopt, is het materiaal. Het materiaal bepaalt hoe lang het meegaat en hoe comfortabel het is om te gebruiken. Ga dus altijd voor een duurzaam materiaal dat bestand is tegen dagelijks gebruik zonder schade of slijtage.

Maat

Het tweede waar je rekening mee moet houden voordat je een coole pasjeshouder koopt, is de grootte. De grootte van een pasjeshouder hangt af van hoeveel items je erin wilt hebben. Als je maar twee of drie pasjes hebt, ga dan voor een klein formaat. Als je echter meer dan vijf of zes pasjes hebt, ga dan voor een middelgrote. Als je meer dan tien pasjes hebt, ga dan voor een relatief grote pasjeshouder.

Kleur

Het derde waar je rekening mee moet houden voordat je een stoere pasjeshouder heren koopt, is de kleur. De kleur speelt een belangrijke rol bij het kiezen van een stoere pasjeshouder omdat het jouw persoonlijkheid en stijlstatement weerspiegelt. Kies de kleur volgens je persoonlijkheid en stijl. Draag je bijvoorbeeld graag donkere tinten, ga dan voor een zwart gekleurde stoere pasjeshouder. Als je echter graag fellere kleuren draagt, ga dan voor een kleurrijke pasjeshouder.

Het aantal pasjes dat je bij je hebt

Bedenk hoeveel pasjes je bij je wilt hebben. Als je gewoon iets wilt hebben om je treinkaartje of buspas in te bewaren, dan zal een eenvoudige creditcardhouder het werk goed doen. Maar als je ruimte nodig hebt voor meer dan één pas en wat geld, dan is het de moeite waard om iets te kopen met meer ruimte.

RFID-bescherming

Overweeg of je  RFID-bescherming nodig hebt. Dit is vooral belangrijk als je je pasjes regelmatig in het buitenland gebruikt. Dit houdt in dat dieven ze niet kunnen klonen door ze tot op 100 meter afstand te scannen. Sommige portemonnees hebben ingebouwde vakken om op deze manier pasjes in op te bergen, terwijl andere aparte zakjes hebben die erin zijn genaaid en die kunnen worden verwijderd als ze niet nodig zijn.

Een nieuwe pasjeshouder onderhouden

Een nieuwe pasjeshouder kan een geweldige mijlpaal in je leven zijn. Het is een kans om fris te beginnen en er het beste van te maken. Om je te helpen je portemonnee jarenlang te onderhouden, volgen hier een paar tips voor het onderhoud ervan. Houd hem allereerst schoon. Veeg je pasjeshouder af met een schone doek of een vochtige doek om vuil en stof van het oppervlak te verwijderen. Gebruik indien nodig milde zeep en droog daarna goed af met een zachte doek. Ten tweede, bescherm je pasjeshouder tegen waterschade door je hem in een luchtdichte verpakking zoals een aluminiumfolie of plastic zak te bewaren wanneer je deze niet gebruikt. Ten derde, houd je portemonnee altijd rechtop. Plaats je pasjeshouder nooit met de voorkant naar beneden op oppervlakken zoals tafels of vloeren die na verloop van tijd krassen kunnen veroorzaken of het leer kunnen beschadigen.