Site Promoten
Image default
Bedrijven

Relatiegeschenken bedrukken in een handomdraai

Het uitdelen van relatiegeschenken is voor bedrijven de meest eenvoudige vorm van reclame maken. Bovendien heeft deze manier van adverteren meestal veel succes. Wie is er nu niet blij met een klein cadeautje? Ben je op zoek naar een bedrijf met veel ervaring op het gebied van bedrukkingen? Dan hoef je niet verder meer te zoeken. IGO Promo heeft alles in huis om van jouw relatiegeschenk een succes te maken.

Wanneer kies je voor een promotieartikel?

Promotieartikelen zijn ideaal om ervoor te zorgen dat er mensen nog meer sympathie voor een bedrijf of het merk krijgen. Uit onderzoek blijkt dat men na het ontvangen van een klein cadeautje een positiever gevoel bij het betreffende bedrijf heeft. Bij IGO Promo kunnen de bedrukte relatiegeschenken heel gemakkelijk online worden besteld. Er is keuze uit meer dan 45.000 originele en kwalitatieve artikelen. Voor iedere gelegenheid is er een geschikt relatiegeschenk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van kleding en winkeltassen tot USB-sticks en van pennen en notitieblokken tot bedrukte mokken. Alle producten zijn van een uitstekende kwaliteit.

Hoeveel jaar ervaring hebben jullie?

IGO Promo heeft inmiddels meer dan 75 jaar ervaring. In de loop der jaren is dit bedrijf flink gegroeid. Het beschikt over de meest recente afdrukapparatuur. Daardoor wordt de allerhoogste kwaliteit gegarandeerd. IGO Promo heeft een heel belangrijke missie: ondernemers ondersteunen bij hun promotieactiviteiten. IGO staat dan ook voor Internationale Geschenken Organisatie. Daarom bieden de medewerkers allerlei ondersteuning aan. Ze kunnen helpen bij de aankoop en tips geven, zodat bedrijven de beste keuze maken. Ook wordt een gratis proefafdruk aangeboden. Hierbij controleren de experts het ontwerp. Dan weet je zeker dat jouw afdruk helemaal in orde is en maximaal opvalt.

Hoe werkt het bestelproces?

Het bestelproces bij IGO Promo is snel en simpel. Op de homepage staan de belangrijkste categorieën aangegeven. Wil je bijvoorbeeld een mok bedrukken? Klik dan op het icoontje met een mok. Vervolgens krijg je allerlei verschillende mokken in beeld. In één oogopslag zie je in welke kleuren de mok beschikbaar is en van welk materiaal de mok gemaakt is. Wil je meer informatie? Klik dan op het betreffende product. Dan zie je een uitgebreide omschrijving, een overzicht van de kenmerken van de mok, informatie over het bedrukken, een overzicht van de voorraad en -niet onbelangrijk- reviews over het artikel.

Houden jullie rekening met het milieu?

IGO Promo houdt zeker rekening met het milieu. Zo neemt het bedrijf deel aan Warme Truiendag. Ook is er op de meeste plekken LED-verlichting toegepast die werken op sensor. Als er niemand is, gaat het licht automatisch uit. Naast het milieu, houden we natuurlijk ook rekening met de mensen. Arbeidsomstandigheden en veilig werken staan voorop. Ook bieden we medewerkers dagelijks vers fruit en we zien graag een diverse samenstelling van de werknemers. Natuurlijk proberen we onze producten ook zo weinig mogelijk belastend te maken voor het milieu. Voor elk order doneren wij bomen.

Ben je als bedrijf veel bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)? Dan wil je deze duurzame gedachte natuurlijk ook graag tot uitdrukking laten komen in je relatiegeschenken. Speciaal hiervoor heeft IGO Promo allerlei artikelen in het assortiment, die gemaakt zijn van gerecyclede of duurzame materialen. Denk bijvoorbeeld aan een thermobeker van bamboe.

Wat doe ik als ik een keuze heb gemaakt?

Heb je je keuze gemaakt? Dan kun je eenvoudig aangeven hoeveel mokken je wilt bestellen en waar je de bedrukking wilt plaatsen. Hiervoor zijn allerlei mogelijkheden: zoals aan de voorkant, de achterkant of rondom bedrukken. Liever geen bedrukking? Ook dat is mogelijk! In je winkelmand kun je vervolgens je opdruk uploaden. Je kunt aangeven of je een gratis proefdruk wilt. Hierbij controleren de printexperts het ontwerp. Zo ben je verzekerd van een prachtig eindresultaat. Wil je eerst het product in het echt beoordelen? Vink dan de checkbox aan. Dan krijg je een sample. Vervolgens wordt de bestelling -zonder verzendkosten- zo snel mogelijk in orde gemaakt. Waar wacht je nog op?