Site Promoten
Image default
Bedrijven

LED Design Holland is meer dan een online LED adviseur

LED Design Holland staat bekend als professioneel adviesbedrijf als het om LED verlichting gaat. De dienstverlening gaat echter veel verder dan het geven van tips over lichttemperatuur, lichtlijnen, LED railverlichting enzovoort. Wat heeft LED Design Holland dan nog meer te bieden? U kunt denken aan het volgende:

  • de inkoop van LED verlichting werkplaats tegen scherpe prijzen bij erkende groothandelaren in ons land;
  • de professionele installatie van lampen en toebehoren;
  • indien nodig service achteraf.

LED specialist LED Design Holland timmert al heel wat jaren aan de weg. De monteurs hebben onder meer ervaring met LED verlichting bedrijfshal, showroom- en winkellampen en LEDS voor horecaondernemingen.

Energie besparen is een hot item tegenwoordig. Een snelle en efficiënte manier om de rekening omlaag te krijgen, is investeren in LED’s. Moderne LED lampen zijn slimme lampen. Ze kunnen door middel van software zo aangestuurd worden dat ze alleen branden als het nodig is, in een lichtsterkte die passend is. Bedrijven die op jaarbasis 50.000 kWh of meer aan elektriciteit of 25.000 m3 aan aardgas verbruiken, zijn verplicht aan energiebesparing te de doen. Ieder afzonderlijk bedrijf moet aantonen dat er concrete maatregelen zijn getroffen om te besparen en zo het milieu te ontlasten. De energiebesparingsplicht vloeit voort uit Europese en Nederlandse wet- en regelgeving. Voor 2023 gelden het Besluit activiteiten leefomgeving en het Besluit bouwwerken leefomgeving – Bal en Bbl – waarin staat dat bedrijven en instellingen moeten investeren in energiebesparende producten die een maximale terugverdientijd hebben van 5 jaar. Veelal fungeren gemeentes als toezichthouder en handhaver wat betreft de energiebesparingsplicht. Twee uitzonderingen zijn de volgende. Het miniserie van Economische Zaken gaat over de naleving door mijnbouwlocaties. Veel defensiegebouwen vallen wat betreft energiebesparing onder het toezicht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Heeft u nog vragen over de energiebesparingsplicht? Wilt u in contact komen met LED specialist LED Design Holland? U kunt zowel bellen als mailen: 076 – 888 33 00, info@leddesignholland.nl. Langsgaan kan als u van te voren een afspraak maakt. Dit is het adres van LED Design Holland: Konijnenberg 167 4825 BC Breda.

https://www.leddesignholland.nl