Site Promoten
Image default
Aanbiedingen

Deze 4 dingen herkent iedereen die op een kantoor werkt!

Deze 4 dingen herkent iedereen die op een kantoor werkt!

In films en series zie je vaak mensen die aan het werk zijn in fancy lunch tentjes en een vers bakje koffie, maar de realiteit is anders helaas. De meeste mensen werken gewoon op een degelijk kantoor. En als je op een op kantoor werkt zijn er ook altijd een aantal situaties die iedereen herkent zoals de slechte koffie! In deze blog bespreken we een aantal van die situaties!

 

Middelbare school lunch situatie

De lunchpauze op de middelbare school herinner je je vast nog goed. Zodra de schoolbel ging pakte iedereen zijn tas, sprintte naar de lunch ruimte om vervolgens in groepjes van je lunch te genieten. Nu zijn we allemaal een paar jaar ouder, dus je zou denken dat er ondertussen veel is veranderd. Wat de lunchpauze op het kantoor betreft is dat echter niet helemaal het geval. Want in de meeste gevallen staat iedereen om 12 uur naast zijn of haar bureau om een heerlijk bammetje naar binnen te werken in de vaste kliekjes. 

 

De temperatuur is nooit goed

Het lijkt er altijd op dat in de winter de verwarming niet werkt en in de zomer de airco niet werkt. Want op de een of andere manier is de temperatuur gewoon nooit zoals je hem wil hebben. Soms is het zo erg dat je jezelf afvraagt of het raar is als je met handschoenen en een sjaal of in je zwemkleding aan je bureau gaat zitten. Om die vraag te beantwoorden, vooral doen als je je er goed bij voelt!

 

Kan ik voor iemand wat te drinken meenemen?

De eerste ronde koffie halen is de kans groot dat je er nog goed vanaf komt, een soort van opstart momentje met jezelf bij het koffiezetapparaat. Voor alle andere rondes door de dag geldt dat als je opstaat om wat drinken te halen het een soort ongeschreven regel is dat je dat ook voor je collega’s doet. 1 koffie, 3 thee en een water, komt eraan! Kun je in ieder geval wel even je hoofd van het werk afhalen!

 

De vreselijke schoonmaakroosters

Eens in de zoveel tijd ben je een keer de pineut. Want er wordt veel tijd doorgebracht in het kantoor, maar zo nu en dan moet er ook een keer schoon gemaakt worden. Door middel van een schoonmaakrooster wordt bepaald wie er die week de Sjaak is. Het wordt toch eens tijd om een gespecialiseerd bedrijf in te huren voor de kantoor schoonmaak!

https://www.ew.nl/schoonmaak-kantoren/