Site Promoten
Image default
Auto's en Motoren

Bedrijfswagen leasen en vervolgens verhuren

Wanneer mensen een feestje houden, of het nu voor een bruiloft, een verjaardag of om herdenkingsdata te vieren, worden de gasten verwacht om het evenement bij te wonen, zodat iedereen samen kan genieten van de gelegenheid en de belangrijke dag. In sommige gevallen is de locatie van het feest echter een beetje ver weg, waardoor het voor vrienden en familie moeilijk is om aan te komen. Dit is een mooi moment om als verhuurder van auto’s klanten te trekken. 

Heeft u geen bedrijfsbussen of bent u net begonnen met de verhuur van auto’s? In dit geval kan het leasen van een bedrijfswagen het probleem oplossen.

Het is immers gebruikelijk om meer geïsoleerde bruiloften of evenementen te hebben of zelfs mensen die feesten houden op plaatsen als boerderijen die moeilijk toegankelijk zijn. Wat dacht u van een investering in een service die de gasten met een luxe wagen naar de gewenste locatie brengt en met een betaalbare investering? Het leasen van een bedrijfswagen is bedoeld om aan dit soort behoeften te voldoen.

 

informatie over het leasen van een bedrijfswagen

De gasten zullen enorm blij zijn en de service zal ongetwijfeld de moeite waard zijn voor iedereen die bij het evenement betrokken is. Zelfs omdat er veel voordelen zijn inbegrepen in het busverhuurpakket, namelijk het volgende:

 
Rust en comfort

 
Gasten zullen zich geen zorgen maken over het feit dat ze te laat zijn of het beste deel van het evenement missen, aangezien de tijd van tevoren wordt ingeschat en de chauffeur alle passagiers ophaalt op een ontmoetingsplaats. Bovendien zijn de voertuigen comfortabel en ideaal om iedereen naar de feestlocatie te brengen;
 

Beveiliging

 
Het bedrijf garandeert veiligheid en verantwoordelijkheid met betrekking tot de vastgestelde tijden en andere informatie die in het contract aanwezig is, en laat alles in overeenstemming met de behoeften van de klant;

Bedrijfswagen leasen: Beter gebruik

Mensen die met de bus naar het feest gaan zullen veel meer kunnen drinken en genieten van het feest, aangezien het voertuig de gasten over het algemeen op het einde van het evenement fouilleert. Bovendien is het vermeldenswaard dat de dienst door een exact aantal personen wordt afgesloten, zodat het noodzakelijk is om te bepalen welk voertuig zal worden gebruikt: de traditionele bus, de microbus of het busje.

Wij verwachten niet dat u weet welke bedrijfswagen voor u geschikt is. Wilt u advies bij de keuze? Bezoek dan de website van de bedrijfswagen adviseurs en vraag om hulp.