Site Promoten
Image default
Auto's en Motoren

Motorrijles Rotterdam op eigen terrein

Iedere rijschool wilt een hoog slagingspercentage behalen en de kwaliteit hoog houden. Sommige gooien de prijzen ook omhoog wanneer ze een beetje succes boeken. Echter, hoeven de rijlessen niet zo duur te zijn als de slagingspercentage en de kwaliteit hoog is. Motorrijles Rotterdam is een rijschool die een slagingspercentage heeft van 95%. Dit zegt meteen ook heel veel over de kwaliteit van de motorrijlessen. Ook hebben ze als enige als rijschool in Rotterdam een eigen terrein waar je motorrijles kunt nemen. Dus behalve de topscores en kwaliteit, hebben ze ook vele extra’s vergeleken met andere rijschool in Rotterdam en de gehele omgeving van Zuid-Holland. 

 

Goedkope lespakketten

Motorrijles hoeft niet duur te zijn. Kwaliteit eveneens. Dit kun je zien aan de prijzen van rijschool Demo Opleidingen. De lespakketten zijn goedkoop en ook nog eens mogelijk om in termijnen te betalen. Het is een allround rijschool die motor, auto, bromfiets/scooter, aanhangwagen rijlessen, taxi opleiding en rijinstructeur opleiding geeft. Ze zitten al jaren in de branche, wat je ook kunt merken aan de manier van lesgeven. Voor we het daarover gaan hebben, wil ik nog even benadrukken dat ze hun eigen instructeurs opleiding. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat zij de beste instructeurs hebben in Rotterdam en omgeving. Ze zijn altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en de manier waarop CBR het examen aflegt. Bovendien zijn de lespakketten inclusief theorie-examen, theorie opleiding en praktijkexamen.

 

Examengerichte rijlessen

De rijlessen zijn volgens de richtlijnen van het CBR. Motorrijles Rotterdam weet waar het CBR op let tijdens het afrijden. Ze bereiden je zodanig voor, dat vrijwel alle cursisten in één keer slagen voor het examen. Ook worden de rijlessen opgenomen, zodat je dit thuis kunt bekijken en jezelf in actie kunt zien. Dit helpt je enorm om vooruitgang te boeken. Je kunt je zelf zien waar je het goed en waar je het fout doet. Daarom bieden ze ook 100% slagingsgarantie aan. Met meer dan 750 reviews zijn ze beoordeeld met 4.8 van de 5 sterren.

 

Flexibeliteit

Motorrijles Rotterdam is een flexibele rijschool die altijd rekening houd met iedereen. Je hoeft geen afspraken af te zeggen of te verzetten om je motorrijlessen te kunnen volgen. Je kunt namelijk ook les volgen in de avonden en in het weekend.