Site Promoten
Image default
Online marketing

Suede en leren schoenen verven

U heeft een mooi stel suède schoenen in de schoenenkast staan, maar de kleur is niet zo mooi meer. Of u wil dezelfde schoenen, maar dan in een andere kleur. Dat kunt u helemaal zelf, mits u over de juiste verf beschikt en het zelf ook aandurft. De juiste verf vinden kan best een opgave zijn. U wilt er zeker van zijn dat de verf goed hecht aan de schoen. Voor het beste resultaat bij het verven van suede schoenen is een goede voorbehandeling vereist. Na deze zorgvuldige voorbehandeling waarbij u het suede schoonmaakt met wat schoonmaakalcohol kan de verf worden aangebracht.

 

Aanbrengen van de verf

Bij het aanbrengen van de verf op de suede schoen is het van belang dat het oppervlak goed gereinigd is. U kunt kleuren alleen van licht naar donker aanbrengen. Het is aan te raden om eerst een klein en onopvallend onderdeel van de schoen te bewerken met de verf, voordat u overgaat op het verven van de hele suede schoen. Meng de verf goed voor gebruik. Dit is belangrijk en gaat iets verder dan het schudden van het flesje. Bij het verven moet u erop letten dat u niet te snel wilt gaan. Het beste resultaat wordt bereikt wanneer u in kleine laagjes de verf aanbrengt. Verf ook niet te dik, want dit komt de flexibiliteit van de schoen niet ten goede. Suede schoenen verven dient te gebeuren met kwalitatief hoogwaardige verf, die speciaal voor suede schoenen geschikt is.

 

Indringverf voor gladde leder

Om gladde leder te verven kunt u gebruik maken van indringverf zwart. Deze verf is zeer goed geschikt voor schoenen, maar ook voor portemonnees. De duurzame kleur zal niet afpellen en barsten en maakt zodoende uw product als nieuw. Om het product te laten glanzen zijn er verschillende finishers beschikbaar. De indringverf is ook beschikbaar in allerlei andere kleuren. Let er hierbij op dat de uiteindelijke kleur van het product sterk afhankelijk is van de hoeveelheid verf die u per stukje oppervlak gebruikt.

 

https://www.leerverfshop.nl