Een leuk cadeau kopen

Sitepromoten

Het is bijna sinterklaas en dat betekent dat je weer na moet denken over de cadeautjes die je voor de kinderen kopen gaat. Het is vrij lastig om hier een knoop in door te hakken. Het liefst geef je namelijk iets dat leuk is én leerzaam, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Je kind heeft namelijk een heleboel wensen waar zij hopen dat sinterklaas aan voldoet. Hoewel je hier graag in mee wilt denken snap ik dat je geen game console voor je zoon of dochter koopt. In dit artikel ga ik enkele tips geven wat jij kan kopen als sinterklaascadeautje.

Een trampoline
Kinderen worden blij van magic circle trampolines. Het is een leuke activiteit die ook nog redelijk leerzaam is. Niet in het kader van taal of rekenkunde, maar het helpt kinderen sociale contacten aan te gaan en te onderhouden. Hiernaast is het een echte bezigheid. Je kinderen kunnen zich dagen vermaken op trampolines zonder dat het vervelen gaat.

Een bordspel
Ieder kind zit tegenwoordig op z’n telefoon. Het is moeilijk om je kind van deze verslaving af te houden en er voor te zorgen dat zij sociaal doen. Een bord spel zoals mens erger je niet, kinderen van katan, monopoly of een ander spel is dan een goed idee. Dit zorgt ervoor dat je quality time hebt in het gezin en je een sterke band met elkaar opbouwt. 

Iets wat ze van jou krijgen
Dit klinkt een beetje wazig maar de intentie van dit cadeau is misschien wel het mooiste dat er is. Denk hierbij aan een horloge, een ring, een ketting of een kledingstuk dat ze van jou gekregen hebben. Veel kinderen zullen hier emotionele waarde aan gaan hechten en dit waarderen. Ontzettend leuk dus om te geven.

Hopelijk heb je doormiddel van dit artikel weer wat extra ideeën voor een cadeau.

https://www.trampolines.nl