Eindhoven Luchthaven Parkings – Tips om zonder moeite ter plaatse te parkeren.

Sitepromoten

 

Eindhoven is een van de meest populaire steden in Nederland die bezocht wordt door reizigers van overal ter wereld, hetgeen maakt dat de luchthaven van Eindhoven voortdurend één en al drukte is. Een voortdurende rij auto’s rijdt aan en af bij de luchthaven om passagiers af te zetten en op te pikken, wat op zichzelf een echte stormloop bij de parkeerplaatsen betekent. De meeste mensen hebben geen idee van deze georganiseerde bedrijvigheid waar verschillende mogelijkheden passende service voor jouw geld bezorgen. Zowel de binnenlandse luchthaven als de internationale luchthaven voorzien 4 grote parkeermogelijkheden ter plaatse. Het zijn de ParkQuick, ParkShort, ParkLong en ParkValet parkings. Afhankelijk van de parkeerduur die men nodig heeft, kan men een geschikte keuze maken tussen de verschillende aanbiedingen. Eazzypark.nl geeft u een duidelijk overzicht van goedkoopste opties en tarieven bij parkeren nabij vliegveld van Eindhoven.

ParkQuick (Snelle parking)

De parking die het meest geschikt is voor een zeer korte periode en dus als je iemand snel gaat oppikken aan de luchthaven. De kosten bedragen ongeveer $2 per 15 minuten. Het is ook de parking die het dichtst bij de luchthaven ligt.

ParkShort (parking voor korte termijn)

Als je een parkeerplaats nodig hebt voor ongeveer 4 uur ( maar niet langer) dan is dit voor jou de meest geschikte keuze. De tarieven variëren lichtjes van één uur tot vier uur ( oplopende van $13 tot $22), en deze parking ligt ook vlakbij de luchthaven. Dit is geschikt om iemand af te zetten en te begeleiden en afscheid te nemen !

ParkLong ( parking voor lange termijn)

Dit is de meest geschikte paring bij de luchthaven van Brisbane als je van plan bent je wagen er een dag of twee te laten. De tarieven liggen natuurlijk een stuk hoger dan anders, met een tarief die gaat tot $144 voor 7 dagen. Maar in het geval dat je geen andere keuze hebt dan een parking te kiezen voor verscheidene dagen, is dit de beste keuze. Een dag hier kost $35.

ParkValet

Naast de gewone tarieven van de Parklong parking wordt hier nog een $25 extra gerekend. Zo is de kost voor een wagen die hier één dag staat $60 ($35 + $25). ParkValet biedt ook nog andere diensten aan zoals car-wash, plus pakketten, enz… Daardoor komen de prijzen wel hoger te liggen, maar de wagen is dan ook helemaal in orde als je aankomt.

Zo kan je met al deze informatie gemakkelijk op zoektocht gaan om een geschikte plaats op een parking te zoeken.

De meest geschikte keuze om een parkeerplaats te vinden bij de luchthaven van Eindhoven is afhankelijk van de tijd dat de wagen daar moet blijven staan en van de tarieven die gevraagd worden. Voor meer concrete gegevens over de tarieven en de mogelijkheden ter plaatse, bezoek de website www.eazzypark.nl