Het online luisteren naar muziek

Sitepromoten

Elk moment online radio luisteren naar welke zender dan ook, dat willen we allemaal. Misschien ben je wel gek op Indiaanse of Zweedse muziek, dan is het toch super fijn als je ook gewoon gemakkelijk naar radiozenders uit India of Zweden kunt luisteren. Dit is niet altijd zo geweest, maar tegenwoordig is dit wel mogelijk. Op websites vind je dan zelf de populairste stations in bepaalde landen en wil je naar een ander station luisteren dan kan dat met één druk op de knop. Telkens naar de website gaan van een bepaald radiostation, omdat je even iets anders wilt beluisteren kost allemaal erg veel tijd. Je kan dus ook gewoon alles op één website beluisteren.

Radioguide.fm is een website die dit in ieder geval mogelijk maakt. Op deze site bevinden zich erg veel radiostations in verschillende landen, ben je op zoek naar een specifiek station, dan kan je die altijd als zoekopdracht invoeren. Ook met ons toenemende gebruik van smartphones is het natuurlijk mogelijk om bijvoorbeeld Qmusic via de smartphone te beluisteren. Als je in de trein zit, dan kan je heerlijk muziek luisteren, zoek op genre of station en er zit altijd wel iets bij voor jou. Als radiostation kan je jezelf gewoon gratis toevoegen, ideaal voor iedereen dus! Wil je toch wat meer bekendheid dan is een bedrag om in de spotlight te komen genoeg, met deze spotlight wordt je aanbevolen door de website.

Ben je een echte fan van jazz, dan is op genre zoeken erg verstandig. Zo heb je dance, soul, rock, classic en nog veel meer. De meeste radiostations zullen het gewoon via MP3 doen en zullen altijd te beluisteren zijn op jouw laptop. Er is dus eigenlijk haast niets wat niet meer mogelijk is qua het luisteren naar muziek, alles vinden we tegenwoordig zeer gemakkelijk online.

http://www.radioguide.fm/internet-radio-nederland