Site Promoten
Image default
Bedrijven

Herbruikbare waterfles van Bottle Up

Met een goed gevoel je waterfles vullen en zeker weten dat je een bijdrage aan de wereld levert? Bottle Up is een herbruikbare waterfles van 500 ml gemaakt van natuurlijke materialen en 100% recyclebaar. Vul je fles keer op keer opnieuw met kraanwater en drink je de wereld dagelijks een beetje beter. Hoe prachtig is dat! Een herbruikbare waterfles die je makkelijk overal mee naar toe neemt, die je eenvoudig zelf wast en die geen BPA bevat.

 

Bottle Up herbruikbare waterfles

De fles van Bottle Up is gemaakt van duurzaam materiaal: I’m Green™ Polyethylene, een hernieuwbare en biobased bron die duurzaam geproduceerd wordt in het zuiden van Brazilië. De fles is gemaakt van minimaal 96% I’m Green en het resterende deel bestaat uit natuurlijke kleurstof. I’m Green is een hars gemaakt van suikerriet. De Bottle Up herbruikbare waterfles is dus vrijwel helemaal van planten gemaakt.

 

Om de productieprocessen zo goed mogelijk in te richten, koppelt Bottle Up water- en bottlepartners aan elkaar die bij elkaar in de buurt zijn gevestigd. Zo wordt zorg gedragen voor productieproces met lokale partners, om de transportkosten en milieu-impact te minimaliseren.

Unieke city designs

Bottle Up zich richt op mensen die veel onderweg zijn in de grotere steden. De herbruikbare flessen hebben bijzondere en unieke city designs, met reliëftypografie en kleuren die aangepast zijn aan de karakteristieken van de steden. En apart van de stadsflessen biedt Bottle Up ook een universele fles met ‘water’ typografie in vier kleuren aan.

 

Schoon drinkwater voor iedereen

Bottle Up steunt met haar winst water- en milieu bewustzijnsprogramma’s in onder meer Sri Lanka. Zo draagt de herbruikbare waterfles niet alleen bij aan het lokale milieu. Maar zorg je met het drinken uit een fles van Bottle Up ook voor beter, veiliger en schoner drinkwater voor mensen aan de andere kant van de wereld.