Site Promoten
Image default
Bedrijven

Een overkapping laten plaatsen

Een veranda kopen is een investering waar u niet snel spijt van zult gaan krijgen. Door het plaatsen van een balkon creëer je veel extra ruimte in huis en krijg je meer licht. Meer wooncomfort, maar balkon biedt meer voordelen.

Vergroot het leefgebied

Wanneer u een veranda laat plaatsen, dan krijgt u na plaatsing veel extra (woon) ruimte waar u op verschillende manieren gebruik van kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan een comfortabele woonruimte of een uitbreiding van de keuken. Werk je vaak vanuit huis? Gebruik de veranda als kantoor of studio en geniet al werkend van het uitzicht op de tuin. De mogelijkheden zijn in principe eindeloos, in overleg met de serrebouwer wordt het ontwerp dat u kunt krijgen exact afgestemd op uw wensen en huisstijl.

Huisprijs stijgt

Doordat het woningcomfort toeneemt, zal ook de prijs van de woning stijgen. De exacte waardestijging is afhankelijk van de grootte van de veranda en de gebruikte materialen. Kies altijd voor een goed geïsoleerd balkon. Niet alleen vanwege het hogere wooncomfort, maar ook vanwege de verbeterde energieprestatie van de woning. Hoe hoger de energieprestatie, hoe hoger de prijs van het huis.

Genieten in alle seizoenen

Vaak zijn veranda’s volledig geïsoleerd, zodat ze in alle seizoenen gebruikt kunnen worden. Uitgerust met vloerverwarming of andere soorten verwarming, en ontspan met een goed boek op de fauteuil als je naar buiten rent. Of gebruik de extra ruimte als eetruimte, waar je het hele jaar door kan lunchen of dineren met familie en vrienden.

Eenvoudig plaatsen

Het plaatsen van een veranda is vaak al in een dag gebeurd. Afhankelijk van het type veranda en de gebruikte materialen duurt het project twee tot vier dagen (fundering niet meegerekend). Daarom is de structuur veel sneller dan het installeren van traditionele houten of stenen uitbreidingen. Een ander voordeel van een veranda is dat je maar met één partij (de verandabouwer) te maken hebt, en niet met verschillende andere experts (zoals dakdekkers, metselaars en stukadoors). Hierdoor wordt de communicatielijn kort gehouden en kan er efficiënt en foutloos worden gewerkt.

https://degoedkoopsteveranda.nl/