Site Promoten
Image default
Aanbiedingen

Verzendzakken

Heb je een bedrijf in de kledingbranche met een webshop? Of wil je hiermee beginnen en heb je nog geen verstand van verpakkingsmateriaal voor het verzenden van de kleding? Lees dan in deze blog welk verpakkingsmateriaal je kunt gebruiken. Naast het verpakken is het ook goed om gebruik te maken van verzendlabels, dit maakt het verzenden extra makkelijk. Ben je benieuwd hoe je het beste je artikelen kunt verzenden? lees dan verder!

 

Plastic verzendzakken

Omdat kleding niet breekbaar of kwetsbaar is, is het niet nodig om dit te verpakken in een dikke kartonnen doos. Je kunt ook kiezen voor verzendzakken. Verzendzakken zijn er in twee verschillende materialen: papier en plastic. De plastic verzendzakken zijn gemaakt van een stevig materiaal dat de inhoud beschermt tegen scheuren, vocht en viezigheid. Van de buitenkant is het verpakkingsmateriaal wit, maar de binnenkant is zwart. Op deze manier is de inhoud niet zichtbaar. Verder beschikt het over een antistatische plakstrip, zo is het makkelijk af te sluiten. Je kunt ook kiezen om het retourneren makkelijker te maken voor de klant. Er zijn namelijk ook plastic verzendzakken met een dubbele plakstrip. Helaas is een plastic verzendzak is maar één keer te gebruiken, maar wel 100% recyclebaar. 

 

Papieren verzendzakken 

Naast de plastic zakken zijn er ook papieren verzendzakken. Deze kraftpapieren zak is een milieubewuste keuze en net zo handig voor het verzenden van kleding en meerdere kleine pakketjes. De papieren zak beschikt over een blokbodem waardoor de zak makkelijker opent. De verzendzak heeft een dubbele zelfklevende sluiting. Hierdoor kan de papieren kraftzak makkelijk twee keer gebruikt worden, bijvoorbeeld voor het retourneren van een product. Daarnaast worden de zakken gemaakt van volledig recyclebaar kraftpapier. Als je kiest voor papier ben je dus extra goed bezig! 

 

Verzendlabels

Nadat je de artikelen hebt ingepakt in een verzendzak, moet er nog een adres op komen. Verzendlabels zijn een snelle en makkelijke optie. Een verzendlabel bevat informatie die nodig is om het pakket naar de juiste bestemming te verzenden. Tegenwoordig leveren verschillende pakketdiensten verzendsoftware aan. Het adres wordt op een sticker geprint en de sticker wordt vervolgens op het pakket geplakt. Dit scheelt een heel veel tijd. 

 

Bestel jouw verpakkingsmateriaal bij Blok Packaging

Ben je opzoek naar verzendzakken en verzendlabels? Neem dan een kijkje op de website van Blok Packaging. Zij hebben een enorm assortiment aan verpakkingsmateriaal. Zo vind je altijd wat jij nodig hebt. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren. 

 

https://www.sitepromoten.nl/