Site Promoten
Image default
Media

Een lokale krant met verhalen uit Nijmegen en omstreken

Wilt u met behulp van een lokale krant op de hoogte blijven van alles wat zich afspeelt in jouw regio in Nijmegen? Kies dan voor De Rozet. Dit nieuwsblad schrijft over lokale gebeurtenissen in Nijmegen-Oost en de gemeente Berg en Dal. Ook de Duitse grensstreek wordt meegenomen in de verhalen over de regio. Door deze lokale krant uit Beek-Ubbergen, nabij Nijmegen te lezen, blijft u op de hoogte van wat er in uw omgeving echt toe doet. Het landelijke nieuws is immers interessant, maar behandelt lang niet altijd zaken die er binnen uw regio echt toe doen. Dat doet De Rozet wel.

Een rouwadvertentie komt in deze krant meer tot zijn recht

Wanneer er iemand is overleden en u een rouwadvertentie wilt plaatsen, is dit ook verstandig om in een lokale krant als De Rozet uit Beek-Ubbergen te doen. Zo valt de advertentie minder in het niet en is deze bovendien betaalbaarder. Bovendien wordt de rouwadvertentie zo met name gelezen door mensen uit de regio die de overleden persoon waarschijnlijk ook kenden.

Plaats uw advertentie in een lokale krant voor meer naamsbekendheid in de regio

De Rozet is er ook voor lokale ondernemers in regio Nijmegen die graag met hun bedrijf willen adverteren. U kunt in deze krant namelijk een advertentie laten plaatsen om zo uw doelgroep optimaal te bereiken en uw naamsbekendheid te vergroten. U bepaalt zelf hoe groot de advertentie is en hoe deze eruit komt te zien. De kosten van de advertentie zijn natuurlijk afhankelijk van de grootte en het ontwerp dat u heeft uitgekozen. Meer informatie over millimeterprijzen, kolombreedtes en andere gegevens die u nodig heeft voor het plaatsen van een advertentie vindt u op de website van De Rozet.

Informeer naar de mogelijkheden

Ontvangt u deze lokale krant nog niet aan huis en woont u in regio Nijmegen? Of wilt u adverteren in dit nieuwsblad? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers van De Rozet. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen.