Site Promoten
Image default
Banen en opleidingen

Commercieel medewerker interieurbranche Schagen

Over de functie

Als commercieel medewerker op de afdeling interieur geef je klanten advies over interieurontwerp. Naast serviceactiviteiten kunt u ook genieten van face-to-face contact met klanten over meubels en interieurdecoratie. Dit is een fulltime functie en je werkt 4 dagen per week en zaterdag.

Wat ga jij specifiek doen :

Je verwerkt en volgt de ontvangen bestellingen; je kunt de relevante scope face-to-face / telefonisch / e-mail met klanten informeren; je verkoopt rechtstreeks in de beurshal / per telefoon / e-mail; je bent verantwoordelijk voor diverse commerciële en administratieve activiteiten; je kunt Houd contact met leveranciers over bestellingen, voorraad en levertijd.

Over het bedrijf

Onze klanten geven interieurvoorstellen en algemene stylingconcepten, inclusief eigen raamdecoratie en gordijnlabels. Ze hebben een verzameling prachtige raamdecoraties en luiken. Het zijn distributeurs van Luxaflex, Christian Fischbacher, Designers Guild, Matthew Williamson, Christian Lacroix en andere bijzondere exclusieve merken. Buitengewoon design, geweldige verfkleuren en geweldige wanddecoratie.

 Wat dacht je van behang van leer of kurk?

Ze raden aan om gebruiksvriendelijke systemen (zoals muskietennetten, jaloezieën, duo, jaloezieën en rolluiken) te gebruiken om raamdecoratie op maat te maken. Hun eigen vakmensen installeren en hangen al deze prachtige producten graag bij u op locatie. Ze maken ook uw eigen buitenbank op maat met uw favoriete decoraties, u kunt kiezen uit ons brede assortiment stoffen. In deze brede functie krijg je te maken met verschillende rollen. Het lijdt geen twijfel dat u een krachtige communicator bent. Maar u kunt ook in administratieve zaken voet aan de grond krijgen. U bent iemand die weet hoe u moet verkopen, maar u doet het door advies in plaats van hard te verkopen.

Daarnaast herken je jezelf in de volgende punten: klantgerichtheid; je hebt ervaring opgedaan in de zakelijke rol van klantcontact, met name in de interieurdecoratiebranche; je bent goed in het Nederlands in woordenschat en schrijven Je bent goed in computers en diverse software waaronder Excel; je kunt maar beter in de buurt van Schagen wonen. Dit is een interessante en afwisselende fulltime baan. Je werkt binnen het eerste half jaar via Carriere en bewijs dan Krijg een direct contract nadat het geschikt is. Het salaris ligt tussen de 1807 euro en 2584 euro, uitgaande van 37 uur per week. De pensioenvoorziening is gebaseerd op een reiskostenvergoeding voor 24 vakantiedagen fulltime werken

https://www.vindazo.nl/keywords/medewerker-bedrijfsbureau.html