Bij SiteToGo een website laten maken

Sitepromoten

Een tijd geleden heb ik een website laten maken voor mijn eigen bedrijf. Ik heb een eigen hondenuitlaatservice waar ik erg blij mee ben. Al vanaf mijn geboorte hadden wij thuis honden, en ook toen ik op mezelf ging wonen heb ik een hond gehad. Ik vind honden gewoon super leuk en toen ik voor meerdere mensen hun hond uit ging laten en daar wat voor kreeg, ben ik mijn eigen bedrijfje begonnen wat nu lekker loopt. Ik heb veel vaste klanten, waarvan veel oudere mensen die niet meer goed te been zijn. En de hond moet natuurlijk wel uitgelaten worden, waar ik dan voor zorg. Bij mij krijgen de honden ook nog extra aandacht. Ik zorg ervoor dat ik niet met een hele grote groep honden ga, zodat de honden wat extra aandacht kunnen krijgen. Dit vinden de klanten fijn, want zo krijgen de honden meer beweging. En dit is toch wel erg belangrijk voor een hond. Ze kunnen lekker spelen. Vaak ga ik naar het bos of naar de hei. Perfecte plekken om de honden los te laten. Nu ik wat over het bedrijf verteld heb, kunnen we naar de website. Dit had ik een hele tijd geleden laten maken, en dat was ook goed te zien. Ik zag een andere website van een hondenuitlaatservice, en omdat ik niet achter wou blijven, ben ik gaan zoeken naar een bedrijf niet mij kon helpen met een website maken. Dit bedrijf vond ik al redelijk snel, want ik zag dat SiteToGo een website kon maken voor 450 euro. Ik heb op de website naar voorbeelden gekeken, en dit sprak mij erg aan. Dus ik ben contact gaan zoeken met SiteToGo.

Goedkope website

Een website laten maken voor 599 euro, erg goedkoop dus. Ik dacht dat hier ook een addertje onder het gras zou zitten, maar nee. Ik heb SiteToGo mijn website laten maken, en ik ben hier erg blij mee. Ik kan weer even vooruit.