Site Promoten
Image default
Verbouwen

Zonnepanelen in Sittard

Wilt u lagere energiekosten en bijdragen aan een beter milieu? Dan is het aanschaffen van zonnepanelen in Sittard wellicht mogelijk een interessante optie. U zorgt voor een beter leefklimaat voor deze en de volgende generatie, maar ervaart ook een kostenbesparing van honderden euro’s. Het is dus een win-win situatie en daarom zeker het overwegen waard.

Vergunning zonnepanelen Sittard

Voor het plaatsen van zonnepanelen is over het algemeen geen vergunning nodig in de gemeente Sittard. In het overgrote deel van de gemeente is er géén vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen. In Sittard is er wel sprake van een beschermd stadsgezicht en dat houdt in dat er op enkele straten en of locaties vooraf een vergunning dient te worden aangevraagd. Houdt hier dus rekening mee als u zonnepanelen overweegt.

Subsidie zonnepanelen Sittard

Op dit moment zijn er geen subsidies beschikbaar in Sittard voor zonnepanelen. Wel is er een btw teruggave van toepassing waarmee u 21% op uw aankoop kunt besparen. Dit heeft onder andere te maken met de doelstelling dat de gemeente Sittard-Geleen voor 2040 energieneutraal wil zijn. Provincie Limburg heeft ook een regeling om energiebesparende maatregelen te stimuleren. Hierbij moet u wel twee verschillende maatregelen treffen. U moet dus naast zonnepanelen nog een andere maatregel treffen om in aanmerking te komen.

Sunleaves Zonnepanelen Sittard

Sunleaves is al vele jaren actief als zonnepanelen installatie in Sittard. Ook in Munstergeleen, Limbricht en Born hebben zij al veel zonnepanelen mogen plaatsen. Het traject start met een persoonlijke offerte en een advies voor uw situatie. Hierbij krijgt u een adviseur die u het gehele traject begeleidt. Sunleaves maakt het gemakkelijk om de zonnepanelen te laten plaatsen en installeren en zijn altijd bereid om eventuele zorgen weg te nemen. Sunleaves is dus een goede partij als u zonnepanelen in Sittard overweegt.

Het traject start met een op maat gemaakte offerte en een eerlijk advies voor uw situatie. Hierbij heeft u één adviseur die u het gehele traject begeleid. Ook bieden ze een passend investering.

Wilt u meer informatie? Bekijk dan eens de website van Sunleaves Zonnepanelen in Sittard.

https://www.sunleaves.nl/zonnepanelen-sittard/