Schrijf uw kind in bij deze kleinschalige kinderopvang in Amsterdam

Het is erg prettig om uw kind in te schrijven bij een kleinschalige opvang indien u op zoek bent naar een kinderopvang in Amsterdam. U weet dan namelijk zeker dat er écht aandacht is voor uw kind en dat de pedagogisch medewerkers hem of haar helpen in de ontwikkeling van vaardigheden. Heeft u al gezocht maar heeft u moeite om een echt kleinschalige kinderopvang te vinden bij u in de buurt in Amsterdam? Staak uw zoektocht dan direct en schrijf uw kind in bij Greenkidzz. Dit is een opvang voor kinderen van alle leeftijden waar de medewerkers erg veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht, een brede natuurbeleving en duidelijke communicatie met zowel de ouders als het kind. Greenkidzz is dus dé kinderopvang in Amsterdam waar u naar op zoek bent.

Het beleid van deze specialisten

De brede natuurbeleving en duidelijke communicatie die centraal staat bij deze specialisten is gebaseerd op de ideeën van Loriz Malaguzzi, Rudolf Steiner en Thomas Gordon. Deze experts stellen dat het erg belangrijk is voor kinderen om buiten te spelen, omdat zij hier erg veel belangrijke vaardigheden van leren. De specialisten van Greenkidzz gaan daarom zo veel mogelijk naar buiten met de kinderen. Zij organiseren bijvoorbeeld leuke activiteiten in hun eigen tuin, maar verkennen ook Amsterdam tijdens leuke uitjes. Een voorbeeld hiervan is een bezoek aan het Vondelpark of een bezoek aan Artis. De kinderen genieten hier te allen tijde zichtbaar van en leren tegelijkertijd erg veel. Schrijf uw kind ook in bij deze kinderopvang in Amsterdam en laat hem of haar ook genieten.

Lees de positieve beoordelingen

In de loop der jaren hebben vele kinderen genoten bij deze kinderopvang in Amsterdam. Veel van de ouders hebben een positieve beoordeling achtergelaten over de tijd van hun kind bij Greenkidzz. Bent u nog aan het twijfelen? Lees dan zeker de beoordelingen op de website van deze specialisten.