Op zoek naar een partner voor goede Yammer implementatie? Zoek niet verder

Sitepromoten

Voor elke bedrijfssoftware geldt: het succes ervan valt of staat met een goede implementatie. Dit geldt dan natuurlijk ook voor een Yammer implementatie. De kracht van dit sociale netwerk voor collega’s zit ‘m in het feit dat iedereen het gebruikt, en iedereen dus snel en makkelijk bereikt kan worden. Een goede Yammer implementatie is dus heel wat waard, want het stelt je als leidinggevende óf collega in staat om snel en makkelijk contact te maken met collega’s, vragen te stellen of mensen te informeren.

Waarom is een goede Yammer implementatie belangrijk?

Maar er zijn meer redenen waarom een goede Yammer implementatie belangrijk is. Zo heeft Yammer een aantal voordelen:

  • Interne vragen worden sneller beantwoord.
  • Medewerkers kunnen profiteren van de kennis van hun collega’s.
  • Meer inzicht in wat er speelt binnen de organisatie.
  • Minder tijd verspillen aan email, vergaderingen en het zoeken naar interne experts.

Het resultaat: een slimmere, snellere en vooral effectievere organisatie. Al deze voordelen zijn echter niet te behalen wanneer de Yammer implementatie niet goed gaat. Immers kunt u dan niet de voordelen uit de software halen.

Hoe een goede implementatie te bereiken?

Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat mensen gebruik gaan maken van nieuwe software. Ten eerste moeten ze er handig mee worden, en weten hoe het werkt. Trainingen zijn hiervoor dan ook een goed middel. Ook is het een goed idee om medewerkers bij de implementatie van de software te betrekken. Zo neem je ze mee in het proces, en kun je ook gebruik maken van hun kennis: vragen, opmerkingen of kritiek kunnen in het proces worden meegenomen, en op die manier kan de invoering van de software sneller en gemakkelijker verlopen. Meer vragen? Neem dan gerust contact op.

http://www.yammerspecialist.nl/