Koop een Urban Arrow bakfiets bij deze fietskarspecialist

Gaat u vaak met de kinderen of met andere lading op stap? Wellicht is de aanschaf van een elektrische bakfiets dan wel een goed idee. Met de Urban Arrow bakfiets fietst u gemakkelijk van de ene naar de andere bestemming. Bovendien ziet de fiets er mooi uit door het strakke design en de zwarte kleur. Fietskar.nl werkt samen met Payplan en BOVAG Lease fiets. Hierdoor betaalt u de aankoop eventueel in termijnen of kiest u ervoor om de bakfiets te leasen in plaats van aan te schaffen. Zo wordt een elektrische bakfiets als de Urban Arrow een stuk toegankelijker voor iedereen.

De Urban Arrow bakfiets is er voor u in verschillende uitvoeringen

Fietskar.nl is de grootste showroom van Nederland op het gebied van fietskarren, welke is gevestigd in Hilversum. Doordat de showroom enorm is, heeft u keuze uit verscheidene uitvoeringen van de zwarte bakfiets van Urban Arrow. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten onder andere in de motor, schijfremmen en de hoeveelheid watt van de accu. Zo zit er altijd wel een bakfiets bij die voldoet aan uw wensen en verwachtingen. Rust uw bakfiets van Urban Arrow uit met de nodige accessoires, zoals een regenhuis en afdekhoes. Zo blijven uw kinderen en eventuele andere belading te alle tijden droog. Ook is het mogelijk om samen met Fietskar.nl een bakfiets samen te stellen. Dan weet u zeker dat uw fiets alle benodigde uitrustingen heeft.

Bestel de elektrische bakfiets gemakkelijk in de webshop

Plaats uw bestelling voor de bakfiets van Urban Arrow gemakkelijk online. Het team van fietskarexperts gaat zo snel mogelijk voor u aan de slag. Uiteraard kunt u de fietskarren ook uitproberen in de showroom in Hilversum. Voor vragen of advies staan de mensen van Fietskar.nl online en in de fysieke winkel klaar om u te helpen. Betaal de bakfiets in één keer of kies voor het betalen in termijnen.

https://www.fietskar.nl/