Epoxy bestellen doet u natuurlijk bij een ervaren specialist

Sitepromoten

Harjon Polyester is een ervaren specialist in het verkopen van verschillende soorten kunstharsen. Ze bieden onder andere polyurethaan en polyester aan, maar natuurlijk ook het sterke epoxy kunt u bij deze expert bestellen. Al 55 jaar zijn ze dé specialist op het gebied van kunstharsen. Of u nu kunsthars nodig hebt voor jacht- en carrosseriebouw, reparaties, isolatie, artistieke toepassingen of voor alles in en rondom het huis; bij Harjon Polyester bent u op de juiste plek. Wilt u bijvoorbeeld epoxy bestellen? Dan adviseren ze u graag over de juiste toepassingsvormen en hoe u deze hars het beste kunt gebruiken.

De toepassingen van epoxyhars

Het mooie van epoxyhars is dat het veel verschillende toepassingen kent. Wilt u bijvoorbeeld een houten boot bouwen en daarvoor epoxyhars gebruiken? Of wilt u deze harssoort inzetten als hechtmateriaal voor uw tafelblad of vloer? Wat u ook als toepassing in gedachten heeft, Harjon Polyester voorziet u van het juiste materiaal. Epoxy kent daarnaast nog vele andere voordelen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Stofvrij
  • Slijtvast
  • Waterdicht
  • Oplosmiddelvrij
  • Onverwoestbaar

Ook goed te combineren met hout

Misschien wel de beste toepassing voor epoxyhars is hout. Deze combinatie, eventueel met een glasweefsel, zorgt voor fantastische resultaten. Wilt u bijvoorbeeld uw houten boot of surfplank bouwen met dit materiaal? Dan heeft u ook de mogelijkheid om een eigen logo of afbeelding erop te zetten. Doordat epoxy onderhoudsvriendelijk is en het hout een luxe uitstraling geeft, blijft deze afbeelding goed zichtbaar.

Bestel epoxy of andere harsen direct online

Wilt u epoxy of een ander soort kunsthars online bestellen bij een specialist? Ga dan naar de website van Harjon Polyester en voeg uw gewenste producten toe aan het winkelmandje. Wilt u meer informatie over de producten van deze specialist? Neem dan contact op met deze experts via hun website. Zij adviseren u graag.

https://harjonpolyester.nl/