Site Promoten
Image default
Electronica en Computers

De beste chromecast kopen? Wij hebben hier een paar tips voor

De beste chromecast kopen? Wij hebben hier een paar tips voor

Als jij op zoek bent naar de Beste chromecast dan hebben wij een aantal praktische tips voor je. Zo is de kwaliteit het belangrijkste. Onder de 50 euro heb je al apparaatjes die Full HD ondersteunen en er zijn ook duurdere die 4K ondersteuning bieden. Het is dus een beetje kijken naar wat voor monitor of TV je hebt. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken welke apps er ondersteund worden door de fabrikant. De grotere merken werken vaak met Android en daarbij worden best veel apps ondersteund. Zo maak je van een gewone monitor een SMART TV. De apps en browsers verschillen onderling wel, maar eigenlijk gebruik je dit apparaat voornamelijk voor het streamen van films en series. 

Daarnaast is het ook super handig als er een afstandsbediening bij geleverd wordt. Dit zodat je ook makkelijk kunt navigeren, want je hebt niet altijd je telefoon bij de hand. Bovendien kan de accu daar net van leeg zijn en dat is natuurlijk geen doen. Zo switch je gemakkelijk van zenders, apps en andere toepassingen. Als laatste is de stemfunctie ook zeker een aanrader. Dit zijn de wat duurdere apparaten, maar met je stem zeg je bijvoorbeeld open google chrome en je hoeft geen knoppen meer in  te drukken.

Waarom heb je de beste nodig?

Wij raden je aan om voor het model te kiezen met het label best getest. Dit omdat je het ook gewoon echt nodig hebt. Als je hem eenmaal in huis gehaald hebt gebruik je hem toch vaker als dat je vooraf dacht. De levensduur is langs, dus een paar tientjes extra investeren kan ervoor zorgen dat je meer gemak hebt. Daarnaast wil je ook niet dat het apparaat snel leeg is of dat het vaak uitvalt. Wij raden je daarom ook goed op de stroomvoorziening of accu van een chromecast te letten.