Site Promoten
Image default
Aanbiedingen

Date inspiratie met je lover voor deze herfst

De herfst breekt binnenkort weer aan, dat betekent dat het weer tijd is voor knusse kleedjes en avonden lekker op de bank hangen met sfeervolle kaarsjes die branden. Je datenights met je partner kan je dan ook weer een hele andere invulling geven. In deze blog geven wij je inspiratie voor jouw herfst dates.

 

1. Organiseer een spa at home avondje

Lekker relaxen, wie wil dat nu niet? Je hoeft dan ook niet perse naar een spa, je kan dit namelijk gewoon thuis doen! Samen met je liefde lekker een maskertje op, geurkaarsen aan, en elkaar een heerlijke massage geven. Dit is een perfecte herfst activiteit.

2. Ga gezellig picknicken

Wat is er romantischer dan een picknick in de herfst? Zoek een mooi plekje uit, pak een mand in met jullie favoriete eten en drinken en geniet van elkaars gezelschap. Vergeet niet een dekentje mee te nemen om je warm te houden!

3. Maak samen pumpkin spice lattes

Pumpkin spice is overal in de herfst, dus waarom niet thuis je eigen pumpkin spice lattes maken? Dit is een leuke activiteit om samen te doen en daarna kun je genieten van je heerlijke creatie.

4. Maak een wandeling in het bos

Wandelen in het bos is altijd heerlijk, maar in de herfst is het nog beter. De bladeren vallen en de kleuren zijn zo mooi. Dit is een geweldige activiteit om samen te doen en het is ook erg romantisch.

5. Appels plukken

Wat is er leuker dan samen appels te gaan plukken? Dit is een geweldige activiteit voor de herfst en je kunt de appels die je plukt gebruiken om een heerlijke taart of andere traktaties te maken.

6. Maak een kampvuur

Een kampvuur maken is de perfecte activiteit voor een gezellige herfstavond. Je kunt marshmallows roosteren, warme chocolademelk drinken en gewoon van elkaars gezelschap genieten. Vergeet niet wat dekens mee te nemen om je warm te houden!

7. Bezoek een pompoenplaats

Pompoenen zijn overal in de herfst, dus waarom niet samen een pompoenplaats bezoeken? Dit is een geweldige manier om in de herfstsfeer te komen en zo maak je jouw huis klaar voor halloween!

8. Glazen graveren

Glazen graveren is een heel leuke en creatieve activiteit om samen te doen. U kunt uw namen of initialen graveren in glazen, vazen of iets anders van glas. Dit is een leuk aandenken en iets wat je samen kunt doen.

Deze acht date ideeën kan je op je date lijstje zetten om ze af te vinken dit jaar. Plan een beetje quality time in met je lover en geniet lekker van jullie tijd samen.

https://www.personalsurprise.nl