Content aanpassen om hoger in Google te komen!

Sitepromoten

Om hoger in Google te komen kan je verschillende dingen doen. Eén van die dingen is het aanpassen van de content van een pagina. Wanneer een pagina goed geoptimaliseerd is kan deze hoger in Google komen te staan. Als bedrijf kan je op een focus zoekwoord (het belangrijkste zoekwoord waar je op wilt gevonden worden in Google) een landingspagina schrijven. Een landingspagina is een pagina waar de klant op land en helemaal is geoptimaliseerd op het focus zoekwoord. Dus bijvoorbeeld een hele pagina die is ingericht over het zoekwoord ‘Hoger in Google’.

Hoger in Google, de content

De content van een pagina is makkelijk gezegd de inhoud die je kunt vinden op een pagina. Maar zo makkelijk is het niet, de content moet namelijk voldoen aan allerlei verschillende eisen. En voldoet een website niet aan één van deze eisen heeft dit gelijk gevolgen, want je komt dan niet hoog in Google. Hieronder een lijstje met belangrijke eisen.

Eén van de eisen is dat de landingspagina moet voldoen aan het focus zoekwoord in Google. Het focus zoekwoord moet namelijk meerdere malen terugkomen op de landingspagina. Het focus zoekwoord moet bijvoorbeeld voorkomen in de Titel + 1e zin, de Subtitel + 1e zin en nog 1 tot 3 keer random in de tekst.

Wat ook belangrijk is, is dat de content tekst uniek moet zijn en mag niet zijn gekopieerd. Het  mag dus niet gestolen zijn van andere websites of eerder geschreven teksten. Wanneer dit wel gedaan wordt kan je van Google een Penalty verwachten. Wat van belang is, is dat je voorkomt dat je een Google Penalty krijgt. Dit door geen teksten over te nemen of door elke landingspagina zo uniek mogelijk te maken.

Ben jij opzoek naar een bedrijf die je kan helpen hoger in Google kan komen? Maar zie je door de bomen het bos niet meer omdat er zoveel SEO bedrijven zijn? Neem dan eens een kijkje op: op1ingoogle.nl. Hierop staat nog veel meer informatie en kan je offertes aanvragen voor bedrijven die je kunnen helpen met hoger in Google te komen!