Site Promoten
Image default
Boeken en Tijdschriften

Bij deze uitgeverij koop je spirituele boeken met uiteenlopende onderwerpen

Psychologie, opvoeding, soefisme, taal, muziek, drama, het is maar een kleine greep uit de uiteenlopende onderwerpen van spirituele boeken die Uitgeverij Panta Rhei verkoopt. Leer meer over jouw favoriete onderwerp of maak kennis met een onderwerp waar je nog niet bekend mee bent door te bestellen via de overzichtelijke webshop. Deze uitgeverij heeft verstand van spirituele boeken door jarenlange (meer dan 30 jaar) ervaring. Je bent dus altijd verzekerd van boeken van hoogwaardige kwaliteit die altijd een mooie boodschap met zich meebrengen.

Krijg een ruimere kijk op de wereld

Je krijgt een ruimere kijk op de wereld door boeken te lezen met onderwerpen die je laten nadenken over belangrijke zaken. Denk bijvoorbeeld aan meditatietechnieken, yoga en non-dualisme. Deze uitgeverij biedt jou op een laagdrempelige manier aan om kennis te maken met spirituele boeken. Je vindt hier klassiekers, nieuwe boeken en leuke aanbiedingen. Bekijk gerust eens de catalogus via de website of stel je vragen door contact op te nemen met de enthousiaste en vakkundige medewerkers. Je wordt dan geadviseerd en geïnformeerd zodat je het meeste uit je leven haalt door boeken te lezen die jou aanspreken.

Ayurveda, wat is dat nou eigenlijk?

Ben jij een beginner in de verdieping in spirituele onderwerpen en ben je benieuwd wat ayurveda nu eigenlijk is? In de vele boeken die je bij deze uitgeverij vindt, wordt hier dieper op ingegaan. In een notendop is het een traditionele geneeswijze uit India. Tegenwoordig wordt het veel gebruikt in de alternatieve geneeskunde. Door een boek over ayurveda te kopen, leer je bijvoorbeeld over de toepassing van kruiden en mineralen, het werken met yoga en massagetechnieken. Je leert laagdrempelige technieken toe te passen, maar deze zijn wel zeer effectief! Ontdek het allemaal of kies een ander onderwerp waar jouw voorkeur naar uitgaat. Je bent nooit te jong of te oud om te leren!